Recrutari

Corendon Airlines recheama candidatii selectati anul trecut la training-ul de conversie

Corendon Airlines recheama candidatii selectati anul trecut la training-ul de conversie

Corendon Airlines isi mareste flota cu inca doua avioane B737-800. Astfel in luna aprilie vor avea loc training-urile de conversie pentru pilotii si candidatii selectati ca viitori insotitori de bord. Cativa dintre cursantii nostri selectati la inceputul lui 2020 au fost invitati in Antalya pentru a incepe pregatirea pe 12 aprilie. Cel mai probabil se va zbura incepand cu luna mai-iunie de pe baze europene din Germania si Elvetia (Basel).

Oferta companiei:
  • training gratuit
  • salar de baza, netaxabil (1 an experienta de zbor – 375 euro, 2 ani – 450 euro, peste 3 ani – 475 euro)
  • diurna de zbor – 13,25 euro/ora
  • diurna de “flexibilitate” – 130 euro (daca esti relocat la o baza unde nu ai resedinta declarata in acte).

In contract se mai specifica, in trecut, ca in caz de demisie in primele 3 luni de zbor, se va inapoia companiei contravalarea cursului. Daca angajatul va pleca la jumatatea contractului se va plati salariul de baza pana la finele contractului.

* Avem cursanti selectati la peste 70 de companii aeriene, inclusiv la Corendon Airlines. Pregătește-te pentru următoarele interviuri și o carieră în aviație in cadrul Cursului Starter sau a Cursurilor de Private Coachingdesfasurate online si offline. În cadrul acestor cursuri vei exersa în limba engleză toate probele date la interviu și ți se va corecta CV-ul, pentru a te prezenta 100% pregătit pentru recrutare. Pentru mai multe detalii, accesează pe site secțiunea Cursuri.
Foto: Mihaela, fosta cursanta si stewardesa Corendon