RecrutariViata ca stewardesa

Oferim consultanta in realizarea CV-ului – Andreea, recrutor si specialist in HR

Oferim consultanta in realizarea CV-ului – Andreea, recrutor si specialist in HR

Consultanta in realizarea unui CV profesional a facut dintotdeauna parte din beneficiile oferite celor care participa la Cursul Starter. Ne-am asigurat astfel ca fiecare cursant stie tot ceea ce trebuie sa contina un CV demn de impresionat. Am editat, corectat si imbunatati mii de CV-uri in limba engleza, astfel incat cursantii nostri sa se prezinte la interviuri cu mapa completa. In acest sens, la primul Curs Starter de anul viitor organizat in Bucuresti, intre 13-15 ianuarie, vom avea un invitat special, pe Andreea Ben Salem.

Andreea este o persoana careia ii place sa lucreze cu si pentru oameni. Are o experienta de aproape 7 ani la Qatar Airways, marea majoritate activand in departamentul de recrutore. A lucrat 14 ani in mai multe domenii, insa in ultimii 7 ani a lucrat in Resurse Umane, focusul fiind pe recrutare, training si dezvoltare, coaching si mentoring de echipe. Customer service-ul este un alt domeniu de care este pasionata. Experienta de stewardesa pe care a castigat-o in cadrul companiei aeriene de 5* a ajutat-o sa se dezvolte, sa inteleaga beneficiile extraordiare ale diversitatii intr-o organizatie si care sunt atributele care ne fac sa devenim “zburatori” de succes.

Inscrie-te la curs acum: https://nicoletagherman.ro/curs-starter/

Toti cursantii vor putea sa afle cum e sa lucrezi in departamentul de recrutare atat in Qatar Airways, cat si in alte organizatii internationale si vor avea oportunitatea de a invata de la un expert in intregul proces de recrutare. Experienta Andreei i-a insuflat dorinta de a impartasi cunostintele cu cei care sunt la inceput de drum. Ea este in masura sa va raspunda la toate intrebarile si va oferi informatii extrem de importante. Andreea mai detine o Diploma de Inspector Resurse Umane si a participat la diverse cursuri de coaching, leadership, NLP, CBT. In prezent, ofera consultanta celor care doresc sa se pregateasca pentru interviuri, sa inteleaga mai bine care sunt asteptarile companiilor, cum sa aduca in prim plan potentialul lor, cum isi pot controla mai bine emotiile si cum experienta lor, vasta sau nu, poate sa aduca reale beneficii organizatiilor pentru care vor lucra.