Recrutari

Exclusivitate: O noua companie aeriana in Romania. Au inceput recrutarile!

Exclusivitate: O noua companie aeriana in Romania. Au inceput recrutarile!

Articolul cu numarul 400 publicat pe platforma nu se putea sa aduca o veste mai buna: echipa noastra a primit in acest weekend o informatie in exclusivitate: o noua companie aeriana este in curs de infiintare in Romania. Mai mult decat atat, recrutarile de personal de bord au inceput deja la sfarsitul lunii septembrie!

Compania va fi de tip charter si are in plan sa se lanseze la inceputul anului viitor. Recrutarea de personal are loc prin intermediul unei importante firme de recrutare, cunoscuta pe plan international.

Cerinte minime obligatorii:
  • Atestat EASA valabil
  • Cunostinte verbale si scrise excelente de engleza.
Te pregatim pentru interviu in cadrul Cursurilor Starter si UPgrade! organizate in urmatoarea perioada la Bucuresti si Cluj-Napoca. Totodata oferim zilnic, la cerere, si un Curs Online sau offline de Private Coaching. Vei avea ocazia să te pregătești alături de singurul trainer-formator din România activ în aviația comercială și privată, având totodată experiență de peste 7 ani ca recrutor de însoțitori de bord.
Se ofera:
  • Contract permanent cu incepere din ianuarie 2021.
  • Zboruri pe tip de avion AVRO RJ100.
  • Baza in Romania.

Informatii despre cum si unde se aplica se ofera numai cursantilor nostri! Termenul limita pentru a trimite CV-ul si pozele necesare pentru posturile disponibile este 25 octombrie 2020. Pentru a te inscrie este nevoie mai intai sa iti contruiesti un profil profesional pe website-ul companiei de recrutare.