Viata ca stewardesa

Vesti bune de la companiile Emirates si Qatar Airways

Vesti bune de la companiile Emirates si Qatar Airways

Aviatia nu este la pamant, iar companiile aeriene incep sa isi revina. Daca Ryanair a anuntat inceperea cursurilor initiale pentru viitorii sai insotitori de bord, acum companiile arabe dau semne de redresare. In ultimele zile, atat cursantii nostri de la Qatar Airways, cat si cei de la Emirates ne-au anuntat ca ambele companii au trimis vesti imbucuratoare.

Exceptional Entry Permit

Unii angajati de la Qatar Airways au primit email zilele trecute prin care compania ii informa ca ii asteapta cu nerabdare sa îi revada în Qatar după perioada recentă de concediu. Pentru a-i ajuta sa revina, au pregatit angajatilor permise de intrare exclusive care sa ii ajute in a veni in tara. Angajatii au de respectat anumite condiții menționate în permis. Un document atasat la email serveste drept ghid cu privire la cerintele guvernului pentru reintrare individuala, a modului de calatorie, autoizolare si carantina hoteliera, precum si alte probleme conexe. De asemenea este atasat link-ul unde se poate crea un cont online si solicita un Exceptional Entry Permit atat pentru angajat, cat si pentru familia sa, daca detine rezidenta. Pe portal se pune la dispozitie si un serviciu de asistenta, ASK Employee Servicies.

Vestile bune continua!

Linia aeriana Emirates a implementat reduceri salariale pe scară largă in martie, cand a fost fortata sa-si suspende toate zborurile din cauza inchiderii frontierelor internationale. In iulie compania a fost fortata sa concedieze sute de piloti si echipaj de cabina ca urmare a impactului pandemiei Covid-19. In schimb, de curand, a anuntat ca vor fi restabilite salariile complete ale angajatilor incepand cu luna octombrie. Compania continua sa isi mareasca capacitatea cu zboruri in peste 80 de destinatii, primind chiar si un ajutor de la guvernul din Dubai de 7,3 miliarde AED (2 miliarde de dolari) incepand cu luna martie.

In ultimii 7 ani am pregatim pentru interviu mii de persoane. Te invit si pe tine sa urmezi cursurile marca NicoletaGherman.ro. Astfel vei avea ocazia să te pregătești alături de singurul trainer-formator din România activ în aviația comercială și privată. Nicoleta Gherman are totodată experiență de 7 ani ca recrutor de însoțitori de bord pentru aviatia privata si comerciala.