Viata ca stewardesa

Proiectul NicoletaGherman.ro se extinde in Anglia, Lituania si Armenia

Proiectul NicoletaGherman.ro se extinde in Anglia, Lituania si Armenia

In acest an mi-am propus o dezvoltare a Centrului nostru de recrutare si training NicoletaGherman.ro, iar situatia actuala nu m-a oprit din a munci cu spor. De fiecare data impartasesc cu voi bucuriile noastre si de aceasta data este vorba despre extinderea cursurilor noastre in si mai multe tari. Am reusit astfel semnarea unui acord cu Iimbibe Skills, o scoala internationala de aviatie. In 2019 am organizat primul curs de pregatire pentru interviu in Germania, de altfel primul de acest gen organizat in aceasta tara. Mai mult decat atat, am devenit pioneri in Orientul Mijlociu prin sustinerea in Kuwait unui curs intensiv pentru cei care doresc sa intre in aviatia comerciala. In acelasi an am inceput colaborarea cu scoala de aviatie Aero Aviation Academy, ca Senior Trainer, devenind mentor, instructor si pentru tinerii din Sri Lanka si India.

Datorita dezvoltarii continue, la inceputul acestui an am semnat acordul de cooperare cu Iimbibe Skills, scoala de aviatie din Asia, care are sedii atat in Anglia si Lituania, cat si in Armenia si India. Astfel, evenimentele noastre de recrutare si cursurile au inceput sa fie promovate si sa se extinda si in alte colturi de lume. Acum ne putem mandri cu tineri pregatiti online si din aceste tari, dandu-le astfel oportunitatea sa participe la evenimentele de recrutare organizate de noi. Impreuna cu Iimbibe Skills school am inceput organizarea unui training complex care cuprinde nu doar pregatirea pentru interviu, dar si ore de prim ajutor medical si limbi straine. Cursurile se desfasoara pe durata a 3-6 luni, in functie de pregatirea aleasa de cursanti. Pandemia ne-a dat putin planurile peste cap, avand in proiect si pregatirea fata in fata cu trainerul nostru a unor grupe internationale chiar la noi in tara. Insa pana atunci, cursurile noastre continua online.

Pentru cei care doriti sa va pregatiti pentru aceasta frumoasa meserie, inscrierile la Cursurile Starter de la Bucuresti si Cluj se pot face la acest link: https://nicoletagherman.ro/curs-starter/