Recrutari

Cum s-au desfasurat si care au fost probele de la interviurile Avion Express

Cum s-au desfasurat si care au fost probele de la interviurile Avion Express

Azi am organizat primul interviu din acest an in parteneriat cu linia aeriana Avion Express. La acesta s-au prezentat 35 de candidati, dupa o preselectie amanuntita a peste 150 de dosare primite. Candidatii au fost impartiti in doua grupe, iar azi au sustinut probele cei distribuiti in prima grupa. Cei prezenti au venit nu doar din Romania, ci din Anglia, Spania si Malta. Majoritatea dintre acestia sunt candidati cu experienta de zbor la companii precum Corendon, Blue Air, Ryanair, Etihad Airways, Primera Air, SmartLynx, SmartWings etc.

9:00, Inregistrarea candidatilor si prezentarea companiei

Participantii au fost intampinati de catre Nicoleta Gherman, reprezentantul exclusiv si coordonatoarea de recrutare pe Romania a liniei Avion Express. Seful de echipaj si o recrutoare au prezentat timp de 30 de minute, in detaliu, oferta companiei (baze de operare, oferta financiara pentru echipajul junior, senior si Sefi de cabina, contracte operationale).

9:30, proba 1: Test scris la limba engleza

Testul s-a bazat pe gramatica (verbe frazale, vocabular, expresii, timpuri verbale etc.) cu variante de raspuns si a fost de nivel mediu. Pentru cele 50 de exercitii timpul de lucru a fost de 30 de minute. Echipa de recrutare a fost deosebit de incantata sa constate ca toti participantii au intrunit punctajul de trecere.

10:15, proba 2: Interviu final

Rand pe rand, candidatii au sustinut si aceasta proba in cadrul careia s-a urmarit nu doar modul de prezentare, comunicare, comportamentul, ci si modul de a reactiona in anumite situatii de urgenta care ar putea aparea la bordul avionului. Au fost adresate intrebari din procedurile aplicate la bord in situatii anormale. Interviul a durat fix pana la ora 15:30.

16:00, Rezultate preliminare

Au fost deja anuntati primii 13 candidati acceptati, 8 dintre acestia fiind cursantii mei. Trei candidati selectati azi vor pleca deja maine in Vilnius pentru a incepe trainingul de conversie a doua zi. In zilele urmatoare si dupa selectia de maine va fi anuntata lista finala a tuturor celor recrutari.

UPDATE:

In a doua zi de interviu s-au prezentat 45 de candidati care au trecut prin aceleasi probe. La finalul zilei au fost acceptati pentru angajare imediata 15 dintre acestia si inca 7 pe lista de standby. Un total de 28 de candidati au trecut cu succes de acest interviu, dintre care 13 sunt cursantii nostri. A fost o alegere grea datorita nivelului de pregatire foarte bun al candidatilor si prin intermediul platformei NicoletaGherman.RO s-a oferit angajare nu doar tinerilor, ci si persoanelor intre 35-46 de ani.

Daca nu ai trecut mai departe, nu renunta! Te asteptam la cursul nostru pentru a te pregati pentru urmatoarele interviuri si sa exersezi in detaliu TOATE probele. Cursul Starter va avea loc intre 31.01-02.02.2020 in Cluj-Napoca. Pentru mai multe detalii, acceseaza acest linkhttps://nicoletagherman.ro/curs-starter/

4 thoughts on “Cum s-au desfasurat si care au fost probele de la interviurile Avion Express

  1. Mi-a fost foarte de ajutor site-ul. Informatii de ultima ora. Raspuns rapid la mesaje.
    Pe partea de recruitment,totul a decurs foarte bine si profesional oferindu-ne toate informatiile necesare legate de angajare.
    Multumesc foarte mult!

  2. Consider platforma online NicoletaGherman.ro o sursa extrem de utila atat pentru persoanele la inceput de drum in aceasta meserie, cat si pentru cei cu experienta, aflati in cautare de noi oportunitati.
    Nu am ajuns sa particip la cursuri, dar informatiile de aici mi-au fost foarte folositoare in drumul meu catre o cariera in aviatie.
    Felicitari candidatilor care au reusit, iar pentru cei care nu au reusit, aveti incredere si perseverenta. Locul mult visat va asteapta la capatul incercarilor voastre. Zboruri line tuturor!

Comments are closed.