Recrutari

8 februarie: RECRUTARE GULF AIR LA BUCURESTI

8 februarie: RECRUTARE GULF AIR LA BUCURESTI

Gulf Air impreuna cu firma de recrutare MECCTI organizeaza pe 8 februarie o selectie de stewardese in Bucuresti. Pentru a aplica, trimite CV-ul tau la e-mail Romania.rec@mecabincrew.com. Candidatele recrutate vor avea de platit catre MECCTI o taxa de 1900 dolari reprezentand plata Testului Psihometric, in cazul in care trec de toate probele interviului.

Conditii de angajare:
  • fara tatuaje/piercing vizibile
  • varsta de minim 21 de ani
  • inaltime minima de 160 cm
  • cunoasterea limbii engleze cel putin la nivel mediu; cunoasterea unei alte limbi straine constituie un avantaj
  • abilitatea de a inota minimum 50 de m fara ajutor.

Despre companie

Gulf Air este compania nationala a Regatului Bahrain, cu sediul in Muharraq, in apropiere de Aeroportul International Bahrain. Linia aeriana opereaza zboruri regulate in 50 de destinatii din 27 de tari din Africa, Asia si Europa. Compania are o flota de 33 de aeronave Airbus A320, A321, A330 si Boeing B787. Peste 2000 de bărbati si femei alcatuiesc un echipaj de cabina multicultural format din peste 60 de nationalitati care vorbeste peste 70 de limbi diferite. Gulf Air sponsorizeaza evenimente diverse. Dintre acestea, cele mai prestigioase sunt Marele Premiu de Formula 1 organizat in Manama si, de asemenea, Airshow-ul International din Bahrain.

Cum devin insotitor de bord la Gulf Air?

Daca doresti sa treci cu brio de acest interviu, te invit sa urmezi cursuri marca NicoletaGherman.Ro. In cadrul acestora vei exersa toate probele de la interviu, vom avea grija sa iti corectam/editam CV-ul si pozele, astfel incat sa te prezinti cu un dosar complet la recrutare. Cursul este predat de singurul trainer acreditat din Romania care are experienta de zbor la o companie de 5*, expert in recrutare.

*Intre 17-19 ianuarie participa la Cursul Starter pentru a te pregati timp de 3 zile pentru interviurile cu orice companie aeriana. Acest curs este organizat in Bucuresti si se desfasoara in limba engleza, cu explicatii date si in limba romana.

**Daca nu poti ajunge in Bucuresti, avem pregatite Cursuri Private Coaching. Aceste sedinte individuale sunt oferit si in Cluj-Napoca. In cadrul unei pregatiri private toata atentia trainerului va fi concentrata doar asupra pregatirii tale individuale pentru a exersa intensiv in limba engleza cum sa te prezinti in fata recrutorilor si cum sa rezolvi toate probele specifice selectiilor Gulf Air.

Sursa poza: Paula, fosta cursanta si stewardesa la Gulf Air

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *