Recrutari

Interviuri Ryanair pe 9 octombrie si 15 noiembrie

Interviu Ryanair pe 9 octombrie si 15 noiembrie

Dupa aproape doua luni de la ultimul interviu, Ryanair revine in Bucuresti pe 9 octombrie si 15 noiembrie pentru a sustine o recrutare de insotitori de bord. Interviul este de tip Assessment Day si trebuie sa aplici pentru a primi invitatie pe pagina a firmei de recrutare Crewlink (https://www.crewlink.ie/recruitment/job-list/) pana pe data de 5 octombrie. Urmatorul interviu va avea loc pe 15 noiembrie si puteti aplica pentru acesta pana pe 11 noiembrie.

Conditiile de angajare la aceasta companie aeriana sunt urmatoarele:
  • Fluenta in limba engleza (scris si oral);
  • Apt de inot si din punct de vedere medical;
  • Detinator a unui pasaport european valid;
  • Fara cazier;
  • Fara tatuaje vizibile cand purtati uniforma (cu maneca scurta).

Avem zeci de cursanti selectati de Ryanair. Daca doresti sa treci cu brio de un astfel de interviu si sa ai un CV perfect, te invit sa urmezi intre 4-6 octombrie cursul Starter organizat in Bucuresti . Astfel vei avea ocazia să te pregătești alături de singurul trainer-formator din România activ în aviația comercială și privată, având totodată experiență ca recrutor de însoțitori de bord.

Mai multe detalii despre procesul de recrutare in cadrul acestor selectii ti-am pregatit in acest articol.

Ryanair este o companie aeriana irlandeza de tip low fare, cu baza in Dublin, fiind cea mai mare din Europa, depasind la numărul de pasageri si profit toate liniile aeriene, inclusiv cele ce nu sunt low-cost. A fost fondata in anul 1985 de un irlandez, Thomas Anthony Ryan, care a renuntat la postul de manager Aer Lingus. Compania detine si alte linii aeriene, precum Laudamotion, Ryanair Sun, RyanAtlantic etc. In flota sunt 457 de aeronave Boeing 737 si se situeaza  pe locul 8 in lume ca flota de avioane. Cu aceste aeronave zboara spre 729 de destinatii, inclusiv din Romania. Singura baza operationala Ryanair in Romania este la Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *