Recrutari

INCA DOUA RECRUTARI SAUDIA IN LUNA AUGUST IN ROMANIA

INCA DOUA RECRUTARI SAUDIA IN LUNA AUGUST IN ROMANIA

UPDATE: Aproximativ 60 de candidate s-au prezentat in grup de cate 15, la ore si in zile diferite, sa sustina proba de grooming si Interviul final. Doar 4 candidate, printre care si o cursanta de-a mea a resit sa treaca cu succes de aceste probe finale.

Saudi Airlines revine in Romania pentru a selecta stewardese pe data de 19 si 20 august, dupa alte trei recrutari organizate la noi in tara anul acesta. Interviul va avea loc in Bucuresti si este organizat prin intermediul firmei grecesti Medina Recruiting. Selectia este de tip Open Day si va incepe la ora 12:00 la hotelul Double Tree by Hilton (str. Nerva Traia nr. 3A). Inainte de a te prezenta la interviu, trimite CV, poza plan amplu, copie diploma de bacalaureat, pasaport/CI si a certificatului de engleza (daca detii unul) la email medinarecruiting@hotmail.com. Pentru alte informatii suna la +30698 4239377, +30210 4137027/6824633.

Conditii de angajare:
 • Femei, absolvente de liceu cu varsta intre 20 – 30 ani pentru cele fara experienta in aviatie (maxim 35 de ani pentru cele care aveti experienta de minim 1 an de zbor cu acte doveditoare)
 • Sa atingi cu mana, desculta si pe varfuri 2,12 m si sa ai aspect placut, cu inaltimea proportionala cu greutatea; purtarea de hijab nu este interzisa in uniforma
 • Cunostinte de limba engleza la nivel mediu
 • Sa respecti regulile de conduita in Arabia Saudita si a companiei: in public sa porti abaya, rochia traditionala si salul, sa fii in apartament intre 1:00 – 6:00 a.m. si sa fii apta pentru munca, fiind dat de companie un minim de odihna intre 12-14 ore).
Saudia, compania nationala a Arabiei Saudite ofera tinerelor din Romania un contract foarte avantajos:
 • Training gratuit, precum si transport si cazare (in apartamente unisex, impartind camera cu inca o persoana atat la baza, cat si la zborurile interne cu ramanere peste noapte; la zborurile internationale cu ramanere cazarea e in camera tip single)
 • Salariu fara taxe, de aproximativ 2000 – 3000 $ (in functie de senioritate si ore de zbor)
 • Daca depasesti 650 de ore de zbor pe an, se primeste inca un salar de baza (aproximativ 1000 $)
 • Asigurare medicala
 • Concediu de 30 de zile pe an
 • Poti opta pentru liniile de zbor (in functie de senioritate)
 • Posibilitatea de a avea pana la 14 zile libere pe luna; se pot cere 5 zile libere consecutiv, lunar (astfel poti sa le ceri pentru sfarsitul lunii si sa le legi de alte 5 libere cerute pentru inceputul lunii urmatoare, pentru a obtine un cumul de 10 zile libere consecutive)
 • Bilete de avion gratuite si cu reducere de 90% pentru tine si membrii ai familiei
 • Relocare la bazele din Jedday sau Ryadh.

In februarie 2018, cand au avut loc primele preselectii in Romania, interviul a inceput cu o prezentare a companiei, proba de inaltime, greutate si varsta (eliminatorie), urmate de testul scris la limba engleza (de nivel mediu, tip grila si completarea de spatii libere). Candidatele care au trecut de toate probele au primit cateva intrebari tipice la predarea documentelor. Conform cursantelor selectate, interviul final a constat in intrebari despre experienta anterioara in munca, intrebari psihologice, tipice acestor interviuri si proba practica (de exemplu, sa servesti un pahar de apa unei persoane care nu intelege engleza).

Saudia, cunoscuta si ca Saudi Arabian Airlines s-a lansat acum 72 de ani, avand in prezent o flota de 148 de avioane (Airbus si Boeing). Linia aeriana opereaza zboruri spre 89 de destinatii din Europa, Asia, Africa.

*In imagine este Ana Maria, fosta cursanta, una dintre cele patru candidate acceptate dupa cele doua zile de interviu.
 • Daca doresti sa te pregatesti pentru aceste interviuri si sa iti faci o cariera in aviatie, te invit sa urmezi oricare din cursurile marca „NICOLETAGHERMAN.RO” desfasurate pe Skype sau in cadrul unor sesiuni de pregatire in privat. In cadrul acestor cursuri vei exersa in limba engleza toate probele date la interviul Saudia si ti se va corecta CV-ul, pentru a te prezenta 100% pregatita pentru recrutare. Pentru mai multe detalii, acceseaza pe site sectiunea Cursuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *