Recrutari

22 ianuarie & 12 februarie 2020: Interviu Ryanair la Bucuresti

22 ianuarie & 12 februarie 2020: Interviu Ryanair la Bucuresti

Ryanair revine in Bucuresti si la inceputul anului 2020, pe 22 ianuarie si 12 februarie pentru a sustine recrutari de insotitori de bord. Interviurile sunt de tip Assessment Day si trebuie sa aplici pentru a primi invitatie. Aplica pe pagina firmei de recrutare Crewlink (https://www.crewlink.ie/recruitment/job-list/) pana pe data de 18 ianuarie, respectiv 8 februarie 2020.

Conditiile de angajare la aceasta companie aeriana sunt urmatoarele:
  • Fluenta in limba engleza (scris si oral);
  • Apt de inot si din punct de vedere medical;
  • Detinator a unui pasaport european valid;
  • Fara cazier;
  • Fara tatuaje vizibile cand purtati uniforma (cu maneca scurta).
Avem zeci de cursanti selectati de Ryanair.

Daca doresti sa treci cu brio de un astfel de interviu si sa ai un CV perfect, te invit sa urmezi cursul Starter. Astfel vei avea ocazia să te pregătești alături de singurul trainer-formator din România activ în aviația comercială și privată. Nicoleta Gherman are totodată experiență ca recrutor de însoțitori de bord. Mai multe detalii despre procesul de recrutare in cadrul acestor selectii ti-am pregatit in acest articol.

Despre companie

Ryanair este o companie aeriana irlandeza de tip low cost, cu baza in Dublin. Depaseste la numărul de pasageri si profit toate liniile aeriene, inclusiv cele ce nu sunt low-cost. A fost fondata in anul 1985 de un irlandez, Thomas Anthony Ryan, care a renuntat la postul de manager Aer Lingus. Compania detine si alte linii aeriene, precum Laudamotion, Ryanair Sun, RyanAtlantic etc. In flota sunt 457 de aeronave Boeing 737 si se situeaza  pe locul 8 in lume ca flota de avioane. Cu aceste aeronave zboara spre 729 de destinatii, inclusiv din Romania. Singura baza operationala Ryanair in Romania este la Bucuresti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *