Recrutari

Interviu Wizz Air pe 9 octombrie la Bucuresti

Interviu Wizz Air pe 9 octombrie la Bucuresti

Wizz Air a anunțat recrutarea care va avea loc in luna octombrie. Deocamdata aceasta va avea loc doar in Bucuresti pe 9 octombrie si este de tip Open Day. Interviul incepe la ora 9:00 la hotel Vienna House Easy Airport, de pe Carea Bucurestilor nr. 283, in Otopeni. Pentru mai multe detalii, consultă pagina web Work with us. 

Condițiile de angajare la această companie aeriană low cost sunt:

– Vârsta peste 18 ani;
– Pașaport valid și diplomă de bacalaureat;
– Fluent în engleză;
– Să știi să înoți.
– Să nu fi participat in ultimele 3 luni la nici un interviu Wizz Air.

Wizz Air a avut primul zbor în 2004, din Katowice. Baza este la Budapesta, iar directorul general executiv încă de la început este József Váradi. În prezent, Wizz Air oferă peste 600 de rute și dispune de 25 de baze operaționale în Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Polonia, România (București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu și Timișoara), Serbia, Regatul Unit și Ucraina. Treptat a devenit cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și are peste 3000 de angajați. Wizz Air a fost numită cea mai valoroasă linie aeriană a anului 2016 (2016 Value Airline of the Year) de Air Transport World, o revistă de specialitate din domeniu. Compania furnizează pe zbor servicii de catering contra cost. Deține o flotă tânără, alcătuită din avioane Airbus, A320 și A321.

* Peste 20 de cursanți zboară acum pentru Wizz Air.

Dacă dorești să te pregătești pentru următoarele interviuri și să îți faci o carieră în aviație, te invit să urmezi unul din cursurile marca „NICOLETAGHERMAN.RO. În cadrul acestor cursuri vei exersa în limba engleză toate probele date la interviul Wizz Air și ți se va corecta CV-ul, pentru a te prezenta 100% pregătit pentru recrutare. Cursurile sunt organizate în Cluj-Napoca, online sau în cadrul unor sesiuni speciale de Private Coaching. Pentru mai multe detalii, accesează pe site secțiunea Cursuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *