Despre Noi

Povestea mea
Cu ce ma ocup?
Cum am ajuns Trainer?
Asistent Trainer
Povestea mea

Povestea mea

Cum am devenit Stewardesa:

Odata ce am incheiat activitatea la revista “Top Gun” m-am prezentat la interviurile de recrutare stewardese atat in Romania cat si in Emiratele Arabe Unite. Am fost selectata de o companie aeriana de 5 stele, iar pentru mai bine de 10 ani am purtat cu mandria uniforma Qatar Airways. De la un simplu insotitor de bord la clasa economic am reusit sa avansez in cariera la Clasa Business, mai apoi ca si manager de serviciu la clasa I. Dupa numai 5 ani de zbor am devenit sef de cabina si la scurt timp Director de Servicii la bordul avioanelor.

Cu ce ma ocup?

Cu ce ma ocup?

Va pregatesc sa treceti cu succes interviurile de recrutare stewardese.

Ca trainer ma ocup de pregatirea si indrumarea unei noi generatii de viitori insotitori de bord. Iti pun la dispozitie cursuri de pregatire pentru interviu astfel incat sa fii angajat de companii aeriene comerciale sau private. Fiind singurul trainer din Romania cu experienta internationala de peste 10 ani in aviatia de 5 stele voi fi ghidul tau in a-ti indeplini visul de a zbura. Zborul spre succes este garantat atunci cand primesti informatii de la un specialist care este atat instructor, cat si recrutor.

Cum am ajuns Trainer?

Cum am ajuns Trainer?

De la Stewardesa la Trainer Certificat - Antreprenor.

Dupa mai bine de 10 ani de zbor, intoarsa acasa am realizat cat de greu le este tinerilor sa intre domeniul aviatiei. In mai 2013 am conceput structura cursului de pregatire pentru interviul de stewardesa, iar o luna mai tarziu am sustinut primul curs de pregatire din Romania in Cluj-Napoca. In 4 ani de training am pregatit peste 1800 de cursanti in cadrul a mai multor proiecte de pregatire in acest domeniu al aviatiei. Peste 85% din cursanti zboara pentru 36 de companii aeriene de top comerciale si private. Incepand cu 2017, in parteneriat cu alte companii de recrutare si linii aeriene europene/arabe, private si comerciale, am organizat 10 evenimente de recrutare. Astfel am oferit tinerilor din Romania si nu numai, posibilitatea angajarii ca insotitor de bord.

Ramona Corbu

Ramona Corbu

Asistent Trainer

Dupa mai mult de 9 ani de experienta profesionala atat in aviatie cat si in servicii clienti, organizatii de evenimente, vanzari cosmetice, comunicare si media, sunt pregatita sa va indrum in calea ce o veti urma ca stewardesa / insotitor de zbor. Am ales sa fiu stewardesa deoarece este pe masura personalitatii mele si a stilului de viata. Este o mare provocare de a lucra in aviatie.