Termeni si conditii de utilizare a siteului

Termeni si conditii de utilizare a siteului

 

ACCEPTAREA CONDIȚIILOR

Site-ul www.nicoletagherman.ro, denumit în continuare Nicoleta Gherman.ro, este deținut și administrat de societatea având următoarele date de contact: E-mail – contact@nicoletagherman.ro.

Navigarea pe site-ul Nicoleta Gherman.ro, urmată de plata oricărui curs disponibil, echivalează cu citirea, înțelegerea și acceptarea termenilor de mai jos de către orice Client.

Nicoleta Gherman.ro își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui site, precum și Termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă.

În caz de divergență sau neînțelegeri între noi și Client, se vor aplica Termenii și condițiile valabile la momentul achiziționării cursului.

Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia, sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condișii de utilizare, nu accesați acest site!

 

DESCRIEREA SERVICIILOR

NicoletaGherman.ro pune la dispoziția vizitatorilor săi informațiile din acest site web în scop informativ general, și nu garantează de exactitatea lor la un moment dat, deși se va încerca, pe cât posibil, ca la publicarea lor pe site toate informațiile să fie exacte.

Prezentul site cuprinde texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informații, reclame etc. și constituie conținutul site-ului Nicoleta Gheman.ro, proprietare a companiei. Astfel de texte, poze si orice fel de informatii provin si de la cursanti sau alte persoane (cu acordul acestora), ei fiind cei responsabili de darea in folosinta si folosirea oricarei poze/text pe site-ul NicoletaGherman.ro. Orice persoană care accesează acest site va trebui sa citească acești Termeni și Condiții înainte de accesarea site-ului.

Se va rezerva locul la unul dintre cursuri dacă persoana interesată plăteşte un avans reprezentând 50% din taxa cursului, urmând ca până la momentul începerii cursului să achite restul taxei de participare.

Avansul de 50% din taxa cursului reprezintă garanția fermă că locul va fi rezervat până la începerea cursului. Dacă, din diverse motive, persoana interesată nu mai poate ajunge la curs, garanția NU se returnează. Dacă se anunță cu 5 zile înainte de începerea cursului neparticiparea la acesta, avansul se reportează pentru unul dintre următoarele 2 cursuri organizate de noi.

Datele personale incluse în formularul de înscriere la curs, precum și cele din CV-ul pe care alegeți să ni-l trimiteți pentru editare, corectare sau înscriere la un eveniment de selecție, vor fi stocate și folosite doar pentru a va transmite informații despre cursurile noastre, pentru a vă edita documentele pe care doriți să le corectați sau îmbunătățiți, pentru a vă trimite newsletter și pentru a vă înscrie la diferite evenimente de selecție / recrutare.

Prelucrări ale datelor pentru care nu este necesar consimțământul găsiți în enumerarea următoare:

  • Formular de contact (materiale informative, solicitare răspuns la întrebarile dvs., apreciere și reclamații. La trimiterea formularului de contact respectiv, vor fi prelucrate datele dumneavoastră cu scopul de a răspunde la solicitarea dumneavoastră, pentru a vă putea răspunde credibil.)
  • Consecințele refuzului: În situația în care nu furnizați aceste date, nu ne veți putea contacta și nu vă vom putea furniza informațiile solicitate.

NEANGAJAREA RĂSPUNDERII

Nicoleta Gherman.ro nu poate fi făcut răspunzător în niciun fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii în vreun fel a informațiilor prezentate în acest site web.

NicoletaGherman.ro nu garantează în nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informațiilor sau al materialelor cuprinse în acest site. NicoletaGherman.ro nu garantează rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informațiilor prezentate prin intermediul acestui site, sau care s-ar obține după participarea la un curs, şi nici disponibilitatea spre folosire a oricăror informații prezente pe site.

NicoletaGherman.ro nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul niciunui material / poza / video prezentat pe acest site. Acestea sunt prezentate în scop informativ și fiind considerate ca fiind utile.

NicoletaGherman.ro nu poate fi tras la răspundere pentru materialele, pozele, video-urile prezente pe site, acestea sunt prezentate în scop informativ, nu în scop comercial. Astfel de texte, poze, video-uri provin uneori de la cursanti sau alte persoane (folosite cu acordul acestor), ei fiind cei responsabili de darea in folosinta si folosirea oricarei poze, text sau video pe site-ul NicoletaGherman.ro.

 

DREPTURI DE AUTOR

Întregul conținut al acestui site (date, imagini personale sau de la cursanti/alte persoane (cu acordul lor), texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea site-ului si firmei și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Conținutul site-ului NicoletaGherman.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică, fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentantului legal al firmei.

 

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria răspundere. Materialele şi informațiile conținute în acest site sunt furnizate în scop de informare generală, nefiind însoțite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

 

LIMITĂRI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

NicoletaGherman.ro nu își asumă nicio responsabilitate în cazul în care serviciile siteului nu pot fi accesate de către utilizatori pe o perioada nelimitată/nedeterminată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

 

ÎNCHEIEREA ACORDULUI

NicoletaGherman.ro își rezervă dreptul de a schimba termenii, condițiile şi politicile în orice moment, fără a anunța în prealabil, prin urmare sunteți rugați să revedeți în mod regulat această secțiune, pentru a fi la curent cu modificările aduse.