Interviuri

“Credeti in puterile voastre” – interviu cu Andreea, cursanta & stewardesa

“Credeti in puterile voastre” – interviu cu Andreea, cursanta & stewardesa

Numele ei este Andreea, are 22 de ani, iar de mai bine de un an ne-a calcat timida pragul salii de curs. Dorea sa devina stewardesa si la scurt timp a luat interviul. In prezent activeaza ca si Cabin Crew in cadrul companiei Hisky, avand deja experienta de 1 an de zbor.

Care au fost aptitudinile care te-au recomandat acestui post?

Comunicarea, atitudinea si mai ales dorinta de a incepe aceasta cariera au jucat un rol foarte important in trecerea cu brio a interviului. Am stiut sa imi stapanesc emotiile in asa fel incat comunicarea cu recrutorii sa fie una libera. Si va dau un sfat: sa nu va intereseze nici pe voi limitarile pe care unii vi le spun ca le aveti. Credeti in puterile voastre asa cum am crezut si eu cand m-am prezentat la interviu.

Cum a decurs interviul?

Interviul a inceput printr-o prezentare personala. Eu am preferat sa spun echipei de recrutare de ce imi doresc sa practic aceasta meserie. Am primit si cateva intrebari suplimentare, cum ar fi ce m-a determinat sa vin la interviu. Am ales sa las emotiile deoparte, sa vorbesc deschis si sa imi arat determinarea si seriozitatea pe care o am. Asa ca am trecut cu brio interviul.

De ce crezi ca esti potrivita acestui job?

Sunt o persoana foarte serioasa si disciplinata, doi factori care sunt foarte importanti in aviatie. De asemenea, faptul ca imi place foarte mult sa lucrez cu oamenii. Cred ca gestionez problemel intr-un timp relativ foarte scurt, lucru care ma pune intr-o lumina favorabila in fata oaspetilor de la bord. Faptul ca sunt punctuala este un factor care ma ajuta si ca nu am credinte limitative. Cred cu tarie ca pot face orice ca sa ajut oamenii si ca pot gasi solutii la orice problema.

Cum te-ai pregatit sa iti schimbi viata?

Pentru aceasta meserie m-am pregatit doar alaturi de dumneavoastra. Doamna Nicoleta Gherman mi-a fost trainer la cursul de cateva zile. Acel “Cabin Crew Mindset” pe care l-am invatat la voi m-a ajutat cu siguranta sa trec de interviu. Nicoleta a explicat tot ce inseamna meseria de insotitor de bord, cum trebuie sa ma prezint la interviu, cat de importanta este comunicarea, dar si grooming-ul pe care trebuie sa il avem in timpul recrutarii.

Ti s-a parut grea perioada de scolarizare in cadrul companiei aeriene?

Am fost norocoasa sa beneficiez in mod gratuit de training-ul de Cabin Crew in cadrul companiei HiSky. Pentru mine a fost cea mai frumoasa si interesanta perioada din viata mea. Imi amintesc cu drag cat de fascinata invatam, cat de atenta eram pana si la cele mai mici detalii. Totul a culminat cu entuziasmul primului zbor.

Vrei sa fii cabin crew? Nimic mai simplu! Vino la Cursul Premium VIP de Silver Service si pregateste-te alaturi de profesionisti pentru a intra in acest domeniu exclusivist: https://nicoletagherman.ro/curs-premium/. De asemenea, iti oferim si cursuri de pregatire pentru interviurile cu toate companiile comerciale arabe si europene. Alege cursul potrivit tie, aici: https://nicoletagherman.ro/cursuri/

Care este cea mai frumoasa amintire de pe un zbor?

Cred ca cea mai frumoasa amintire de pe zbor a fost, de fapt, primul zbor in sine in calitate de stewardesa. Nu pot sa descriu toate emotiile care m-au trecut cand am pasit in aeronava pentru prima data in uniforma. Insa am reusit sa dau deoparte toate gandurile si emotiile si sa constientizez atributiile pe care le am din acel moment. Iar de atunci incerc sa dau tot ce e mai bun la zbor, sa fiu un membru exemplar al echipajului.

Vino si tu la recrutarile de Cabin Crew pe care le organizam impreuna cu importante companii europene si arabe. Se ofera posturi atat ca insotitori de bord care sa opereze in regim ACMI-charter, dar si comercial low-cost. Trimite CV-ul in limba engleza insotit de o poza la email contact@nicoletagherman.ro cat mai curand.