RecrutariViata ca stewardesa

22-24 iunie 2020: Curs STARTER la Bucuresti

22-24 iunie 2020: Curs STARTER la Bucuresti

Cursul Starter reprezintă o experiență interactivă și intensivă, adresată tuturor celor interesați să treacă cu brio peste interviurile de recrutare. De-a lungul celor 3 zile de pregătire, cursanții vor parcurge toate etapele unui interviu. Acestia vor descoperi cum să se prezinte, cum să comunice și interacționeze cu recrutorii și colegii. Cursul se desfășoară în limba engleză, cu explicații date și în limba română. Cursanții vor mai învăța termeni specifici aviației și vor acumula toate atuurile de care vor avea nevoie la recrutare.

Reducerea de 20% se aplica la tarif pentru cei care achita avansul de 400 lei pana pe 15 iunie 2020!

Ce vei mai invata la curs:
  • Cum se desfasoara interviurile la companiile aeriene arabe si europene precum Qatar Airways, Emirates, Etihad Airway, Gulf Air, Wizz Air, Blue Air, Avion Express, SmartLynx Airlines, Ryanair etc.
  • Prezentarea fisei postului, prezentare personala a candidatului si cum sa arate pozele si un CV de nota 10.
  • Exersarea si simularea unor probe reale care au fost date la interviurile din tara si strainatate precum dezbateri, exercitii de grup, de creativitate etc.
  • Exercitii de vorbit in public si um sa rezolvi subiectele de la probele practice de role play.
  • Punctul forte al personalitatii tale si cum sa pui asta in valoare.
  • Abordarea interviului final si cum sa raspunzi intrebarilor tipice, atipice, psihologice si tehnice din cadrul acestuia.
Sesiunile de intrebari si raspunsuri vor cuprinde si:
  • Feedback final individual
  • Ce sa faci si ce sa nu faci in ziua interviului.

Cursanții vor parcurge astfel cele mai semnificative informații și exerciții practice necesare promovării interviului. Dupa curs iti vom oferi doua carti care te vor ajuta sa iti imbunatatesti cunostintele despre meseria de insotitor de bord. Acesta este primul pas pentru drumul tau catre cariera in aviatie. De asemenea, vom oferi suport si indrumare pana in momentul angajarii si informatii despre recrutari in timp util.

Toate detaliile despre acest curs sunt disponibile la acest link. Urmatorul curs va fi organizat si in Cluj-Napoca, intre 10-12 iulie 2020.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *