RECRUTĂRILE WIZZ AIR DIN ACEASTĂ VARĂ

În luna iulie, Wizz Air a anunțat deja locațiile interviurilor de recrutare însoțitori de bord la noi în țară. Toate interviurile sunt de tip Open Day și vor începe la ora 9:00. Pentru mai multe detalii, consultă pagina web Work with us. Locațiile interviurilor sunt:

BUCUREȘTI:

Maria, fosta noastră cursantă, este în prezent stewardesă la Wizz Air.

25 Iulie 2019 – Angelo by Vienna House Hotel, Calea Bucureștilor 283, Otopeni

CLUJ-NAPOCA:

19 Iulie 2019 – Grand Hotel Italia, Str. Vasile Conta 2, Cluj-Napoca

IAȘI:

4 Iulie 2019 – Hotel Internațional, Str. Palat nr. 5A, Iași

Condițiile de angajare la această companie aeriană low cost sunt:
– Vârsta peste 18 ani;
– Pașaport valid și diplomă de bacalaureat;
– Fluent în engleză;
– Să știi să înoți.
Wizz Air a avut primul zbor în 2004, din Katowice. Baza este la Budapesta, iar directorul general executiv încă de la început este József Váradi. În prezent, Wizz Air oferă peste 600 de rute și dispune de 25 de baze operaționale în Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Polonia, România (București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu și Timișoara), Serbia, Regatul Unit și Ucraina. Treptat a devenit cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și are peste 3000 de angajați. Wizz Air a fost numită cea mai valoroasă linie aeriană a anului 2016 (2016 Value Airline of the Year) de Air Transport World, o revistă de specialitate din domeniu. Compania furnizează pe zbor servicii de catering contra cost. Deține o flotă tânără, alcătuită din avioane Airbus, A320 și A321.

*În imagini sunt Maria și Raluca, foste cursante, în prezent stewardese.

Peste 20 de cursanți zboară acum pentru Wizz Air.
Dacă dorești să te pregătești pentru următoarele interviuri și să îți faci o carieră în aviație, te invit să urmezi unul din cursurile marca „NICOLETAGHERMAN.RO. În cadrul acestor cursuri vei exersa în limba engleză toate probele date la interviul Wizz Air și ți se va corecta CV-ul, pentru a te prezenta 100% pregătit pentru recrutare. Cursurile sunt organizate în Cluj-Napoca, Online sau în cadrul unor sesiuni de pregătire privată. Pentru mai multe detalii, accesează pe site secțiunea Cursuri.