12 BENEFICII OFERITE DE EMIRATES

Compania Emirates va sustine in urmatoarea perioada 5 interviuri de recrutare insotitori de bord in Romania. In cadrul interviului vi se vor prezenta beneficiile oferite de companie. Fostii mei cursanti, care zboara deja pentru Emirates, au confirmat ca ceea ce ofera linia aeriana este pe masura asteptarilor:

 • Salariu atractiv – aproximativ 2300 euro/luna, care include salariu de baza de 4260 AED, plata de 61.25 AED/ora de zbor (pentru cei care lucreaza in Clasa Economic) si diurne in moneda tarii respective, cand ajungi la hotel, in functie de destinatia unde ai zborul cu oprire;
 • 80-100 de ore de zbor/luna in destinatii multiple si zboruri cu ramanere la destinatie, putand astfel vizita diferite tari din intreaga lume;
 • Contract pe 3 ani, cu o perioada de proba de 6 luni;
 • Concediu anual platit, de 30 de zile, cu un bilet gratuit/an, oferit si asigurat de companie. Destinatia acestui bilet poate fi schimbata, dupa 3 ani de munca. Poti obtine si un Buddy leave, daca doresti sa calatoresti cu un coleg/a, compania aproband vacanta in acelasi timp pentru amandoi, in limita disponibilitatii.
 • Transport gratuit de/la aeroport si scoala de aviatie, pe baza legitimatiei de angajat;
 • Bilete cu reduceri de 90% si 50% pe zborurile cu Emirates si alte linii aeriene partenere pentru tine si rudele de gradul I, cat si 10 bilete reduse pentru 25 prieteni de-ai tai;
 • Sedere asigurata in unele destinatii, cu ramanere in hoteluri de 4-5 stele, in camera regim single (nu o imparti cu nici o alta colega) si reduceri de 20-50% la cazare daca vrei sa stai in acelasi hotel chiar si cand esti in vacanta. In aceste locatii beneficiezi de reduceri intre 20-50% la restaurantele din hotel, la produsele din mini-bar, la roomservice etc.
 • Cazare gratutita in Dubai, baza la care te intorci intotdeauna dupa zbor, in apartament complet mobilat, cu 2-3 dormitoare, cu utilitati precum apa si electricitate platite de companie. Dupa 3 luni te poti muta intr-o alta cladire, cu aprobare de la birou. Vizitatorii sunt permisi pana la ora 01.00, dar daca acestia sunt membri ai echipajului Emirates (cu exceptia pilotilor), pot ramanea peste noapte. Membrii familiei tale pot locui cu tine maxim cate 2 membri/vizita, in total 60 de zile/an, dar nu mai mult de 30 de zile consecutiv.
 • Uniforma gratuita, cat si serviciul de curatare a acesteia: 5 camasi, 3 veste, 1 sacou, 3-4 fuste, pulover cu nasturi, curea, geanta, palarie cu esarfa, pantofi cu toc, pantofi josi de cabina, bagaj de cabina, bagaj de cala, 2 perechi de pijamale (NU se mai ofera ciorapi de dama);
 • Asigurare de viata si medicala de 100% pentru “industrial injury”, plata sumei de 2000 AED pentru dentist si plata a 5% pentru spitalizare in caz de o problema de sanatate nu foarte grava.
 • Carduri de reduceri: 1). Face Card emis doar pentru insotitorii de bord Emirates pentu a beneficia de reduceri intre 10-50% la restaurante, spa-uri, cluburi, magazine din UAE. 2). Platinum Card emis pentru a beneficia de reduceri si in afara Emiratelor Arabe Unite, incluzand reduceri la pachete de vacanta, inchirieri de masini etc.
 • Alte beneficii: Promovare la clasele premium, posibilitatea de a deveni sef de cabina sau instructor si training de specialitate gratuit.

Cum devin insotitor de bord la Emirates

Daca doresti sa treci cu brio de aceste interviuri, te invit sa urmezi unul din cursurile oferite de platforma NicoletaGherman.RO. In cadrul fiecarui curs vom avea grija sa iti corectam/editam CV-ul si pozele, astfel incat sa te prezinti cu un dosar complet la interviu. Toate cursurile sunt predate de singurul formator acreditat din Romania cu o vasta experienta ca stewardesa la o companie de 5*, expert in recrutare si trainer pentru viitori insotitori de bord.

Avem pregatite pentru tine Cursurile private “Stewardesa de nota 10” organizate zilnic, online. Acest curs individual este oferit si in Cluj-Napoca. In cadrul unei pregatiri private toata atentia trainer-ului va fi concentrata doar asupra pregatirii tale individuale pentru a exersa intensiv in limba engleza cum sa te prezinti in fata recrutorilor si cum sa rezolvi toate probele specifice selectiilor Emirates. Cursul se desfasoara in limba engleza, cu explicatii date si in limba romana.