BAIA MARE, ORADEA, ARAD: RECRUTARI WIZZ AIR IN LUNA MAI

Wizz Air a adăugat încă 3 evenimente de recrutare însoțitori de bord în Baia Mare, Oradea și Arad pentru sfârșitul lunii mai. Toate interviurile sunt de tip Open Day și vor începe la ora 10:00. Aceste recrutări vor avea loc pentru a selecta personal pentru baza din Budapesta, Ungaria. Pentru mai multe detalii, consultă pagina web Work with us. Locațiile și zilele interviurilor sunt următoarele:

BAIA MARE:

21 Mai 2019 – Hotel Mara, Bulevardul Unirii nr. 11

ORADEA:

22 Mai 2019 – Continental Forum, Aleea Ștrandului nr. 1,

ARAD:

23 Mai 2019 – Hotel Continental Forum Arad, Blvd. Revoluției nr. 79-81

Condițiile de angajare la această companie aeriană low cost sunt:
– Vârsta peste 18 ani;
– Pașaport valid și diplomă de bacalaureat;
– Fluent în engleză;
– Să știi să înoți.
Wizz Air a avut primul zbor în 2004, din Katowice. În prezent, Wizz Air oferă peste 600 de rute și dispune de 25 de baze operaționale în Austria, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Georgia, Ungaria, Letonia, Lituania, Macedonia, Moldova, Polonia, România (București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sibiu și Timișoara), Serbia, Regatul Unit și Ucraina. Treptat a devenit cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală și de Est și are peste 3000 de angajați. Wizz Air a fost numită cea mai valoroasă linie aeriană a anului 2016 (2016 Value Airline of the Year) de Air Transport World, o revistă de specialitate din domeniu. Compania furnizează pe zbor servicii de catering contra cost. Deține o flotă tânără, alcătuită din avioane Airbus, A320 și A321.

*În imagine este Ana, fostă cursantă, în prezent stewardesă.

Peste 20 de cursanți zboară acum pentru Wizz Air.
Dacă dorești să te pregătești pentru următoarele interviuri și să îți faci o carieră în aviație, te invit să urmezi unul din cursurile marca „NICOLETAGHERMAN.RO. În cadrul acestor cursuri vei exersa în limba engleză toate probele date la interviul Wizz Air și ți se va corecta CV-ul, pentru a te prezenta 100% pregătit pentru recrutare. Cursurile sunt organizate în Cluj-Napoca, Online sau în cadrul unor sesiuni de pregătire privată. Pentru mai multe detalii, accesează pe site secțiunea Cursuri.