RECRUTARE GULF AIR LA BUCURESTI, PE 18 MAI

Gulf Air a anuntat inca o recrutare de stewardese la Bucuresti, pe 18 mai. Selectia de tip AD este organizata impreuna cu firma de recrutare MECCTI Romania. Pentru a primi invitatie la interviu, trimite CV-ul tau si 2 poze (tip pasaport si plan amplu) la adresa de e-mail Romania.rec@mecabincrew.com sau inregistreaza-te pe portalul https://inflightcrewjobs.com daca indeplinesti urmatoarele conditii:

  • femei cu varsta intre 21-30 de ani
  • inaltime minima de 160 cm
  • cunoasterea limbii engleze; cunoasterea unei alte limbi straine constituie un avantaj
  • abilitatea de a inota minimum 50 de m fara vesta
  • fara tatuaje, piercing sau cicatrici vizibile.

Lista completa a beneficiilor oferite de companie o gasesti aici. Gulf Air este compania nationala a Regatului Bahrain, cu sediul in Muharraq, in apropiere de Aeroportul International Bahrain. Linia aeriana opereaza zboruri regulate in 50 de destinatii din 27 de tari din Africa, Asia si Europa. Compania are o flota de 33 de aeronave Airbus A320, A321, A330 si Boeing B787. Peste 2000 de bărbati si femei alcatuiesc un echipaj de cabina multicultural format din peste 60 de nationalitati care vorbeste peste 70 de limbi diferite. Gulf Air sponsorizeaza evenimente diverse. Dintre acestea, cele mai prestigioase sunt Marele Premiu de Formula 1 organizat in Manama si, de asemenea, Airshow-ul International din Bahrain.

Cum devin stewardesa la Gulf Air?

Daca doresti sa stii cum s-a desfasurat ultimul interviu Gulf Air la noi in tara, citeste acest articol.

Pentru a trece cu brio de acest interviu, te invit sa urmezi unul din cursurile oferite de platforma NicoletaGherman.RO. In cadrul fiecarui curs vom avea grija sa iti corectam/editam CV-ul si pozele, astfel incat sa te prezinti cu un dosar complet la interviu. Toate cursurile sunt predate de singurul trainer acreditat din Romania care are experienta de zbor la o companie de 5*, expert in recrutare.

Avem pregatite pentru tine Cursurile private “Stewardesa de nota 10” organizate online (pe Skype). Acest curs individual este oferit si in Cluj-Napoca. In cadrul unei pregatiri private toata atentia trainerului va fi concentrata doar asupra pregatirii tale individuale pentru a exersa intensiv in limba engleza cum sa te prezinti in fata recrutorilor si cum sa rezolvi toate probele specifice selectiilor Gulf Air.

Sursa imagine: Flight Attendants GA Trade Union