ETAPELE INTERVIULUI EMIRATES DE LA CLUJ-NAPOCA

La interviul Emirates organizat azi in Cluj-Napoca s-au prezentat 57 de persoane dornice sa devina insotitori de bord. Ziua interviului s-a desfasurat dupa cum urmeaza:

CV Drop (Inregistrarea candidaturilor si scut dialog cu recrutoarea)

Candidatii au fost invitati in sala pentru a li se prezenta compania, dupa care fiecare candidat a primit un numar de inregistrare. Unul dupa altul au trecut pe rand prin fata recrutoarei pentru un scurt dialog si pentru a se prezenta pe scurt. Nici un candidat nu a fost descalificat.

Exercitiu de grup nr. 1

Candidatii au fost impartiti in grupuri de cate trei si li s-a dat o imagine facuta in avion cu insotitori de bord in mijlocul cabinei, pasageri vizionand un filmetc. Pe baza unor intrebari-ghid tiparite pe spatele imaginii, grupul trebuia sa stabileasca ce reprezinta imaginea si care sunt responsabilitatile insotitorilor de bord. La final, grupul trebuia sa se ridice in picioare si sa vorbeasca despre acest exercitiu in fata tuturor. Pentru proba cu numarul 3 au trecut mai departe 29 de tineri.

Grooming + Exercitiu de grup nr. 2

Participantii ramasi au fost impartiti in doua grupe mai mari, avand de rezolvat o situatie tipica meseriei de insotitor de bord: ce faci cand sase pasageri acelasi produs, in conditiile in care mai ai o bucata la bordul avionului. In acelasi timp, candidatii au fost chemati pe rand pentru a li se verifica aspectul (verificarea inaltimii si a altor semne particulare). Un numar norocos de 13 candidati au trecut si de aceasta proba, printre care si cursanti de-ai mei

In 24 ore: Teste online (engleza si psihometric)

Candidatii au primit ca termen de rezolvare a testelor online, cel la limba engleza si cel psihometric in maxim 24 de ore de la incheierea probelor de grup. Interviurile finale au fost programate de-a lungul a mai multor zile intre 1-6 mai.

Daca doresti să te pregatesti pentru urmatoarele interviuri si sa iti faci o cariera in aviatie, te invit sa urmezi unul din cursurile marca Nicoleta Gherman.RO. In cadrul acestor cursuri vei exersa în limba engleză toate probele date la interviul Emirates si la alte companii aeriene și ți se va corecta CV-ul, pentru a te prezenta 100% pregătit pentru recrutare. Pregatiri private pot fi organizate online pe Skype, zilnic, la cerere. Pentru mai multe detalii, accesează site-ul http://nicoletagherman.ro/.

*In fotografie este si Stefania, fosta cursanta si stewardesa la Emirates.