CHISINAU, TIMISOARA, BUCURESTI, SIBIU, CLUJ-NAPOCA – LOCATIILE INTERVIURILOR WIZZ AIR IN APRILIE

In luna aprilie, Wizz Air va organiza interviuri de tip Open Day pentru a recruta insotitori de bord in Romania si Republica Moldova. Selectiile vor avea loc dupa cum urmeaza:

Timisoara – 5 aprilie, de la ora 9:00 a.m. (Hotel Timisoara, str. Marasesti nr. 1-3)
Bucuresti8 aprilie, de la 9:00 a.m. (Golden Tulip Victoria hotel, Calea Victoriei nr. 166, Bucuresti) – recrutare OD pentru baza Bucuresti
Bucuresti15 aprilie, de la 9:00 a.m. (Golden Tulip Victoria hotel, Calea Victoriei nr. 166, Bucuresti) – recrutare OD pentru bazele din Luton Londra si Bucuresti
Sibiu – 17 aprilie, ora 9:00 a.m. (Ramada Sibiu Hotel, str. Emil Cioran nr. 2)
Cluj-Napoca – 18 aprilie, de la ora 9:00 a.m. (Grand Hotel Italia, str. Vasile Conta nr. 2, Cluj-Napoca)
Chisinau – 24 aprilie, ora 9:00 (Jolly Alon Hotel and Business Center, str. Maria Cibotari nr. 37, Chisinau, Republica Moldova)

Conditii de angajare
– Varsta peste 18 ani;
– Sa detii un pasaport valid si diploma de bacalaureat;
– Sa fii fluent in engleza;
– Sa stii sa inoti.
Pentru mai multe detalii, consultati pagina web Work with us.

*In imagine este Raluca, fosta cursanta, in prezent stewardesa.

Peste 2o de cursanti zboara acum pentru Wizz Air.
Dacă dorești să te pregatesti pentru urmatoarele interviuri și să îți faci o carieră în aviație, te invit să urmezi unul din cursurile marca „NICOLETAGHERMAN.RO. In cadrul acestor cursuri vei exersa în limba engleză toate probele date la interviul Wizz Air, cat si la alte companii aeriene și ți se va corecta CV-ul, pentru a te prezenta 100% pregătit pentru recrutare. Cursurile sunt organizate în Cluj-Napoca, pe Skype sau în cadrul unor sesiuni de pregătire privată. Pentru mai multe detalii, accesează pe site sectiunea Cursuri.