ETAPELE INTERVIULUI EMIRATES DE LA BUCURESTI

La interviul Emirates din Bucuresti s-au prezentat azi 120 de persoane dornice sa devina insotitori de bord. Recrutoarea britanica Emily a fost cea care a reprezentat compania aeriana de aceasta data in Bucuresti.

8:00 Prezentarea companiei + CV Drop (Inregistrarea candidaturilor si scut dialog cu recrutoarea)

Cei 120 de candidati au fost invitati in sala pentru la ora 8:00 pentru a viziona prezentarea companiei, care a durat aproximativ 2 ore. Fiecare candidat a primit un numar de inregistrare, dupa care trebuit sa treaca prin fata recrutoarei, care a precizat ca vrea ca fiecare sa se prezinte pe scurt. Candidatii au avut intre 10-30 secunde la dispozitie pentru a vorbi sau a raspunde la intrebarile tipice adresate: “Unde lucrezi? Ce studiezi? De ce Emirates?” 

CV Drop s-a incheiat in 30 de minute si doar 46 de candidati au trecut la probele de grup.

10:45 Exercitii de grup nr. 1

Candidatii au fost impartiti in grupuri de cate doi si li s-a dat o imagine facuta in avion: o cabina goala, un pasager lucrand la laptop in cabina business etc. Pe baza unor intrebari-ghid tiparite pe spatele imaginii, mini-grupul trebuia sa stabileasca ce reprezinta imaginea si care sunt responsabilitatile insotitorilor de bord pentru a oferi un zbor si amintiri memorabile pasagerilor. La final cei doi candidati se ridicau in picioare si vorbeau pe rand despre acest exercitiu in fata tuturor. 20 de persoane au trecut la urmatorele probe.

12:30 Grooming + Exercitiu de grup nr. 2

Participantii ramasi au fost impartiti in alte grupe mai mari. Fiecare grupa a avut de rezolvat o situatie tipica meseriei de insotitor de bord, avand de hotarat carui pasager dintr-un grup de sase vor oferi un ultim produs. In acelasi timp, candidatii au fost chemati pe rand pentru a li se verifica aspectul (verificarea inaltimii si a altor semne particulare). De aceasta data 13 a fost numarul cu noroc pentru cei 13 candidati care au trecut si de aceasta proba combinata.

In 24 ore: Teste online (engleza si psihometric)

Candidatii au primit ca termen de rezolvare a testelor online, cel la limba engleza si cel psihometric in maxim 24 de ore de la incheierea probelor de grup. Interviurile finale au fost programate pentru weekend.

Daca doresti să te pregatesti pentru urmatoarele interviuri si sa iti faci o cariera in aviatie, te invit sa urmezi Cursul pentru Incepatori in Cariera de Stewardesa.

In cadrul acestui curs vei exersa în limba engleză toate probele date la interviul Emirates si la alte companii aeriene și ți se va corecta CV-ul, pentru a te prezenta 100% pregătit pentru recrutare. Pentru cei care nu pot ajunge in Cluj-Napoca, pregatiri private pot fi organizate online pe Skype, zilnic, la cerere. Pentru mai multe detalii, accesează site-ul http://nicoletagherman.ro/.

*Sursa poza: Google images