15 BENEFICII OFERITE DE GULF AIR

Pentru ca linia aeriana Gulf Air, impreuna cu firma de recrutare MECCTI, revine in Romania pentru a recruta stewardese, v-am pregatit lista beneficiilor oferite de companie. Interviul AD va avea loc pe 16 martie, la Bucuresti. Pentru a aplica, trimite CV-ul tau la e-mail Romania.rec@mecabincrew.com .

Beneficiile oferite de companie sunt diverse. Printre acestea se numara:

*Salariu:

– Salariul de baza este de 340 Bahrain Dinari (aproximativ 800 euro).

– La salariul de baza se adauga lunar diurna pentru ore de zbor si diurna pentru layover, in functie de cate ore zbor si de destinatie.

– La finalul unei luni poti castiga intre 850-900 Bahrain Dinari (intre 2000 – 2100 euro). In lunile aglomerate se poate castiga chiar si 1000 Bahrain Dinari (aproximativ 2300 euro).

*Training:

– Scolarizarea pentru a obtine atestarea ca stewardesa este gratuita si dureaza 8 saptamani. Atestatul obtinut nu este valabil in Europa.

– In plus, unele stewardese pot primi un training in plus pentru a deveni Sky Nannies.

– Compania percepe 85 dinari (200 euro) lunar din salariu, timp de 1 an ca si garantie ca vei zbura minim un an. Odata implinita perioada de 1 an, compania iti va returna suma in totalitate.

*Bilete de calatorie:

– Ca si angajata vei primi 1 bilet gratuit in fiecare an pe zbor efectuat cu Gulf Air.

– Bilete de calatorie cu reducere de 90 % pentru tine si familie pot fi achizitionate pentru zborurile cu Gulf Air sau companii aeriene partenere.

*Alte beneficii:

  • 36 de zile de concediu
  • transport cand mergi si vii de la munca asigurat de companie
  • cazare gratuita
  • uniforma si serviciu de curatare a acesteia gratuit
  • asigurare medicala internationala si asistenta medicala gratuita in centrul medical din Manama
  • zboruri cu ramanere (layover), compania operand zboruri regulate spre 50 de destinatii din 27 de tari din Africa, Asia si Europa
  • reduceri la restaurante sau magazine din oras
  • reduceri la spa-uri, hoteluri (cand calatoresti in scop personal)
  • reduceri la achizitionarea produselor Duty Free in aeroporturi internationale.

Cum devin insotitor de bord la Gulf Air?

Mai multe informatii despre cum sa aplici si conditiile companiei, gasesti in acest articol. https://nicoletagherman.ro/2019/02/11/recrutare-gulf-air-la-bucuresti-in-martie/

Daca doresti sa treci cu brio de acest interviu, te invit sa urmezi unul din cursurile oferite de platforma NicoletaGherman.RO.  Toate cursurile sunt predate de singurul trainer acreditat din Romania care are experienta de zbor la o companie de 5*, expert in recrutare.

*Intre 22-24 martie participa la Cursul pentru Incepatori in Cariera de Stewardesa organizat in Cluj-Napoca.

**Daca nu poti ajunge in Cluj-Napoca, avem pregatite Cursurile private “Stewardesa de nota 10” organizate pe Skype. Acest curs individual este oferit si in Cluj-Napoca.

***Sursa poza: Google. In dreapta imaginii este Paula, fosta cursanta, in prezent stewardesa.