RECRUTARE GULF AIR LA BUCURESTI, IN MARTIE

Gulf Air impreuna cu firma de recrutare MECCTI organizeaza pe 16 martie o selectie de stewardese la Bucuresti. Recrutarea de tip AD va avea loc la Ramada Plaza Hotel București între orele 8:00- 17:00. Este posibil ca interviul sa se prelungească pana a doua zi, pe 17 martie. Pentru a aplica, trimite CV-ul tau la e-mail Romania.rec@mecabincrew.com.

In stanga este Paula, fosta cursanta, in prezent stewardesa

  Conditii de angajare:

  • fara tatuaje vizibile
  • varsta intre 21-30 de ani
  • inaltime minima de 160 cm
  • cunoasterea limbii engleze; cunoasterea unei alte limbi straine constituie un avantaj
  • abilitatea de a inota minimum 50 de m fara ajutor

Lista completa a beneficiilor oferite de companie o gasesti aici. Gulf Air este compania nationala a Regatului Bahrain, cu sediul in Muharraq, in apropiere de Aeroportul International Bahrain. Linia aeriana opereaza zboruri regulate in 50 de destinatii din 27 de tari din Africa, Asia si Europa. Compania are o flota de 33 de aeronave Airbus A320, A321, A330 si Boeing B787. Peste 2000 de bărbati si femei alcatuiesc un echipaj de cabina multicultural format din peste 60 de nationalitati care vorbeste peste 70 de limbi diferite. Gulf Air sponsorizeaza evenimente diverse. Dintre acestea, cele mai prestigioase sunt Marele Premiu de Formula 1 organizat in Manama si, de asemenea, Airshow-ul International din Bahrain.

Cum devin insotitor de bord la Gulf Air?

Daca doresti sa treci cu brio de acest interviu, te invit sa urmezi unul din cursurile oferite de platforma NicoletaGherman.RO. In cadrul fiecarui curs vom avea grija sa iti corectam/editam CV-ul si pozele, astfel incat sa te prezinti cu un dosar complet la interviu. Toate cursurile sunt predate de singurul trainer acreditat din Romania care are experienta de zbor la o companie de 5*, expert in recrutare.

*Intre 22-24 februarie si martie participa la Cursul pentru Incepatori in Cariera de Stewardesa pentru a te pregati timp de 3 zile pentru interviurile cu orice companie aeriana. Acest curs este organizat in Cluj-Napoca si se desfasoara in limba engleza, cu explicatii date si in limba romana.

**Daca nu poti ajunge in Cluj-Napoca, avem pregatite Cursurile private “Stewardesa de nota 10” organizate pe Skype. Acest curs individual este oferit si in Cluj-Napoca. In cadrul unei pregatiri private toata atentia trainerului va fi concentrata doar asupra pregatirii tale individuale pentru a exersa intensiv in limba engleza cum sa te prezinti in fata recrutorilor si cum sa rezolvi toate probele specifice selectiilor Gulf Air.

Sursa poze: Google images si arhiva personala a cursantei noastre, Paula.