Termeni si Conditii

Termeni si conditii de utilizare a siteului

ACCEPTAREA CONDITIILOR

Site-ul www.nicoletagherman.ro, denumit in continuare Nicoleta Gherman.ro este detinut si administrat de societatea NG AVIATION EVENTS SRL-D, avand urmatoarele date de identificare: Cod Unic de Inregistrare 37781970, inregistrata la Registrul Comertului cu nr. J12/385/2017, E-mail: contact@nicoletagherman.ro.
Navigarea pe site-ul Nicoleta Gherman.ro urmata de plata oricarui curs disponibil echivaleaza cu citirea, intelegerea si acceptarea termenilor de mai jos de catre orice Client.
Nicoleta Gherman.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestui site, precum si Termenii si conditiile de folosire, fara nici un fel de notificare prealabila.
In caz de divergenta sau neintelegeri intre noi si Client, se vor aplica Termenii si conditiile valabile la momentul achizitionari cursului.
Prin accesarea acestui site web si/sau a oricarei pagini a acestuia sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, nu accesati acest site!

DESCRIEREA SERVICIILOR

NicoletaGherman.ro pune la dispozitie informatiile din acest site web in scop informativ general, si nu garanteaza de exactitatea lor la un moment dat, desi se va incerca pe cat posibil ca la publicarea lor pe site toate informatiile sa fie exacte.
Prezentul site cuprinde texte, poze, baze de date, servicii, logo-uri, orice fel de informatii, reclame etc. si constituie continutul site-ului Nicoleta Gheman.ro, proprietare a companiei NG AVIATION EVENTS. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesti Termeni si Conditii inainte de accesarea site-ului.
Se va rezerva locul la unul dintre cursuri dacă persoana interesată plăteşte în avans reprezentand 50% din taxa cursului, urmând ca până la momentul începerii cursului să achite restul taxei de participare.
Avansul de 50% din taxa cursului reprezintă garanția fermă că locul va fi rezervat până la începerea cursului. Dacă, din diverse motive, persoana interesata nu mai poate ajunge la curs, garanția NU se returnează. Dacă se anunta cu 5 zile înainte de începerea cursului neparticiparea la acesta, avansul se reportează pentru unul dintre urmatoarele 2 cursuri organizate de NG AVIATION EVENTS SRL-D.
Datele personale incluse in formularul de inscriere la curs, precum si cele din CV-ul pe care alegeti sa ni-l trimiteti pentru editare, corectare sau inscriere la un eveniment de selectie vor fi stocate si folosite doar pentru a va transmite informatii despre cursurile noastre, pentru a va edita documentele care doriti sa le corectati sau imbunatati, pentru a va trimite newsletter si pentru a va inscrie la diferite evenimente de selectie/recrutare.
Prelucrări ale datelor pentru care nu este necesar consimțământul găsiți în enumerarea următoare:
• Formular de contact (material informative, solicitare raspuns la intrebarile dvs., apreciere și reclamatii. La trimiterea formularului de contact respectiv, vor fi prelucrate datele dumneavoastră cu scopul de a răspunde la solicitarea dumneavoastră, pentru a va putea răspunde credibil.
• Consecintele refuzului: In situatia in care nu furnizati aceste date, nu ne veti putea contacta si nu va vom putea furniza informatiile solicitate.

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Nicoleta Gherman.ro nu poate fi facut raspunzatoar in nici un fel de pierderile sau daunele pe care cineva le-ar putea suferi ca urmare a folosirii in vreun fel a informatiilor prezentate in acest site web.
NicoletaGherman.ro nu garanteaza in nici un fel acurateţea, gradul de utilitate sau caracterul complet al informatiilor sau al materialelor cuprinse in acest site. NicoletaGherman.ro nu garanteaza rezultatele ce s-ar putea obţine din utilizarea informatiilor prezentate prin intermediul acestui site sau care s-ar obtine dupa participarea la un curs şi nici disponibilitatea spre folosire a oricaror informatii prezente pe site.
NicoletaGherman.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul nici unui material (contract) prezntat pe acest site. Acestea sunt prezentate in scop informativ si fiind considerate ca fiind utile.
NicoletaGherman.ro nu poate fi tras la raspundere pentru materialele, pozele prezente pe site, acestea sunt prezentate in scop informativ, nu in scop comercial.

DREPTURI DE AUTOR

Intregul continut al acestui site (date, imagini personale, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea NG AVIATION EVENTS SRL-D si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorul de drept se pedepseste conform legii in vigoare. Continutului site-ului NicoletaGherman.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a repezentantului legal al firmei.

REGULI GENERALE

Orice utilizator care vizitează acest site o face pe propria raspundere. Materialele şi informatiile continute in acest site sunt furnizate în scop de informare generala, nefiind însotite de nici un fel de garanţii, explicite sau implicite.

LIMITARI DE ORDIN TEHNIC ALE SERVICIILOR

NicoletaGherman.ro nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care serviciile siteului nu pot fi accesate de catre utilizatori pe o perioada nelimitata/nedeterminata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

INCHEIEREA ACORDULUI

NicoletaGherman.ro isi rezerva dreptul de a schimba termenii, conditiile şi politicile in orice moment fara a anunta in prealabil, prin urmare sunteti rugat sa revedeti in mod regulat aceasta sectiune pentru a fi la curent cu modificarile aduse.