24 MARTIE – RECRUTARE EMIRATES LA BUCURESTI

Compania aeriana Emirates a anuntat inca o recrutare la Bucuresti pe 24 martie (la Hotel Sheraton București, Calea Dorobanților, nr. 5-7). Interviul de tip OD va începe la ora 08.00. Va reamintim ca inca 2 recrutari vor avea loc in luna februarie: pe 24 februarie – Timisoara (Hotel Timisoara, str. Marasesti nr. 1-3) si pe 26 februarie – Bucuresti (Sheraton Bucharest Hotel, Calea Dorobantilor nr. 5-7, Sector 1). Pentru a te prezenta la interviu, NU trebuie sa te inregistrezi pe site-ul companiei, ci sa indeplinesti anumite conditii de angajare:

  • varsta minim 21 de ani
  • sa detii diploma de bacalaureat
  • minim 1 an experienta anterioara in domeniul Servicii Clienti
  • fluenta in limba engleza
  • apt de zbor si fara probleme medicale majore
  • inaltime de minim 160 cm si sa poti sa atingi, pe varfuri, cu mana intinsa minim 212 cm
  • mapa de prezentare sa contina CV-ul tau in limba engleza si o fotografie.

Probele de la interviul Emirates sunt complexe si includ mai multe jocuri de grup. Despre aceste probe am scris pe larg in acest articol. Daca vrei sa stii mai multe despre oferta companiei, citeste si acest articol aici.

Cum devin insotitor de bord la Emirates

Daca doresti sa treci cu brio de aceste interviuri, te invit sa urmezi unul din cursurile oferite de platforma NicoletaGherman.RO. In cadrul fiecarui curs vom avea grija sa iti corectam/editam CV-ul si pozele, astfel incat sa te prezinti cu un dosar complet la interviu. Toate cursurile sunt predate de singurul formator acreditat din Romania cu o vasta experienta ca stewardesa la o companie de 5*, expert in recrutare si trainer pentru viitori insotitori de bord.

*Pe data de 22 februarie si 22 martie organizam in Cluj-Napoca un curs special dedicat pregatirii pentru interviurile Emirates, “Stewardesa la Emirates”. Pe parcursul a sase ore vei exersa subiectele care au fost date recent la interviurile Emirates si vei invata cum sa abordezi si cum sa iti cresti sansele de reusita.

**Intre 22-24 februarie si martie participa la Cursul pentru Incepatori in Cariera de Stewardesa pentru a te pregati timp de 3 zile pentru interviurile cu orice companie aeriana. Acest curs este organizat in Cluj-Napoca si se desfasoara in limba engleza, cu explicatii date si in limba romana.

***Daca nu poti ajunge in Cluj-Napoca, avem pregatite Cursurile private “Stewardesa de nota 10” organizate pe Skype. Acest curs individual este oferit si in Cluj-Napoca. In cadrul unei pregatiri private toata atentia trainerului va fi concentrata doar asupra pregatirii tale individuale pentru a exersa intensiv in limba engleza cum sa te prezinti in fata recrutorilor si cum sa rezolvi toate probele specifice selectiilor Emirates.

  • In poza este Laura, inca o cursanta care zboara acum pentru Emirates.