RECRUTARILE LUNII – DECEMBRIE 2018

Emirates Airlines cauta candidati capabili sa ofere servicii excelente ca insotitori de bord in Bucuresti pe 17 decembrie de la ora 8:00. Locatia interviului va fi  anuntata in zilele care urmeaza pe site-ul liniei aeriene. Selectia este de tip Open Day. Pentru a te angaja la aceasta companie aeriana, cerintele sunt:

  • minim 21 de ani
  • sa ai Diploma de bacalaureat
  • cel putin un an de experienta anterioara in customer service
  • sa atingi cu bratul 212 cm, decult/a, ridicat pe varfuri si sa ai 160 cm inaltime personala minima
  • sa stii fluent limba engleza.

Documentele necesare care se cer sa le prezentati in ziua interviului sunt CV-ul in limba engleza si o fotografie color. Pentru a face parte din Emirates, trebuie sa dai dovada de o comunicare excelenta in limba engleza si competente de interactiune in grup. Experienta de lucru in domeniul de servicii clienti, hotelier, aeroportuar si industria de turism este un avantaj, dar nu este o necesitate.

Detalii despre cum s-au desfasurat interviurile Emirates organizate in Romania ai in acest articol: http://nicoletagherman.ro/2018/08/20/desfasurarea-interviului-emirates-de-la-cluj/.

 

Dupa cum va anuntam de mai bine de o luna, Ryanair revine in Romania pentru a recruta insotitori de bord pentru diferite baze europene. Pe 13 decembrie vor organiza o selectie de tip Assessment Day impreuna cu firma Crewlink, la Bucuresti. Informatiile referitoare la locatia si ora de incepere a interviului vor fi oferite doar candidatilor care vor trece de faza de preselectie online a dosarului depus. Candidaturile se pot inregistra pe pagina firmei de recrutare Crewlink: http://www.crewlink.ie/apply-now/. Conditiile de angajare sunt urmatoarele:

  • fluenta in limba engleza (scris si oral);
  • apt de inot si din punct de vedere medical;
  • detinator a unui pasaport european valid;
  • fara cazier;
  • fara tatuaje vizibile cand purtati uniforma (cu maneca scurta).

Ultima recrutare Ryanair a avut loc tot in capitala in luna noiembrie. La aceasta recrutare au participat peste 75 de candidati, iar probele au fost test scris la limba engleza si interviu final.

*** Daca doresti sa treci cu brio de aceste interviuri si sa iti faci o cariera in aviatie, te invit sa urmezi cursul de Pregatire pentru interviu “Stewardesa la Emirates” organizat in Cluj-Napoca pe 14 decembrie sau Pregatiri private “Stewardesa de nota 10” organizate pe Skype, zilnic, la cerere. Pentru mai multe detalii, acceseaza sectiunea Cursuri de pe site-ul http://nicoletagherman.ro/#.