CAMPANIE DE RECRUTARE QATAR AIRWAYS IN ROMANIA

Qatar Airways organizeaza in Romania o campanie de angajare Insotitori de Bord pentru baza din Doha (Qatar) si Agenti Servicii Clienti in Wroclaw (Polonia). Ambele interviuri vor fi de tip Assessment Day.

Pentru postul de insotitor de bord trebuie sa aplici online aici, iar daca candidatura ta va trece de faza de preselectie, vei primi o invitatie la interviul fata in fata cu echipa de recrutare. Recrutarea AD va avea loc in Bucuresti, insa data interviului va fi anuntata pe site-ul de cariere Qatar Airways in zilele care urmeaza. Poti aplica pentru acest AD pana pe data de 24 Noiembrie cu urmatoarele documente: CV in limba engleză, poza in plan amplu pe fundal albastru deschis, copii de pasaport/CI și a ultimei diplome de studiu. Cerințele de angajare la Qatar Airways sunt următoarele:

  • Minim 21 de ani
  • Detinerea diplomei de bacalaureat.
  • Fluenta in Engleza (scris si vorbit).
  • Detinerea unui pasaport valid, fara restrictii de calatorie.
  • Sa nu ai tatuaje sau piercing.
  • Inaltime: sa poti atinge 2,12 m descult/a, pe varfuri, cu mana intinsa deasupra capului.

Qatar Airways are cea mai cameleonica recrutare, schimband de fiecare data procesul de selectie. Dovada sta si faptul ca dupa mai bine de zece ani, compania revine la interviurile de tip AD. Mai multe detalii despre ultimele interviuri QA organizate in Romania gasiti in acest articol.

Compania ofera beneficii avantajoase insotitorilor de bord precum cazare, diurne de zbor si pentru zborurile cu ramanere, platea facturilor de telefon fix, curent electric si apa (la baza), zboruri cu ramanere (layover) in destinatii in jurul lumii, transport in zilele de munca, bilete cu discount pentru angajat si familia apropiata pe zborurile Qatar Airways si ale companiilor partenereflydubai, asigurare medicala, procent din vanzarile la bord si un venit mediu de aproximativ 2200 euro.

Pentru a-ti depune candidatura la postul de Agent Servicii Clienti, urmeaza linkul de aici. Candidatii selectati vor fi relocati in Wroclaw (al patrulea cel mai mare oras din Polonia, un important centru turistic si cultural, emblema a istoriei poloneze) si vor lucra in Centrul de Contact pentru Clientii QA dîn oras. Pana pe data de 19 noiembrie se poate aplica doar cu CV-ul in limba engleza. Conditiile de angajare sunt urmatoarele:

  • sa fii o persoana orientata catre Serviciul Clienti
  • abilitati excelente de comunicare
  • fluenta in limba engleza si in orice alta limba europeana
  • capabil sa lucrezi in ture si sa ofere pasagerilor cele mai bune solutii.

In acest post vei fi responsabil cu furnizarea de servicii excelente clientilor Qatar Airways prin telefon/e-mail, optimizarea satisfactiei pasagerilor, efectuarea de noi rezervari si modificari in functie de tarife si reguli de transport, re/emiterea de bilete etc. Totodata vei lucra impreuna cu echipa Programului de Comert Electronic si Pasageri Loiali.

Linia aeriana ofera un pachet salarial competitiv, 7 saptamani de training gratuit (inclusiv in sistemul Amadeus si servicii QA), asistenta pentru relocare, bilete reduse (inclusiv 1 bilet gratuit pentru concediu anual), asigurare medicala privata si alte beneficii (card Multisport, diurna pentru masa de pranz, fond social).

***Probele si intrebarile date la interviuri vor fi impartasite si rezolvate in detaliu cu persoanele care vor urma Cursul de Pregatire pentru Interviul Qatar Airways organizat pe 17 Noiembrie in Cluj-Napoca. Cursul poate fi organizat pe Skype sau in cadrul unor sesiuni de Pregatire Privata (private coaching). Pentru mai multe detalii despre aceste cursuri online, acceseaza sectiunea Cursuri private – Stewardesa de Nota 10.

Daca doresti sa treci cu brio de acest interviu si sa iti faci o cariera in aviatie, te invit sa urmezi o pregatire in cadrul careia vei exersa in limba engleza toate probele de la interviu si ti se va corecta CV-ul, pentru a te prezenta 100% pregatit in ziua selectiei.

*In imagine este una dintre cursantele mele, in prezent stewardesa la Qatar Airways.