BLUE AIR RECRUTEAZA INSOTITORI DE BORD PENTRU BAZA DIN CIPRU

Dupa recrutarile de personal de bord de acum cateva luni pentru baze din Italia si Romania, Blue Air angajeaza acum insotitori de bord pentru baza din Cipru. Pentru a aplica pentru baza cipriota, trimite CV-ul insotit de o poza la adresa de email cv@orthodoxou.com.cy pana pe 30 octombrie 2018. Cerintele de angajare sunt:

  • Detinator al unui Atestat EASA de Membru al echipajului de cabina
  • Limbi straine: Engleza-nivel avansat (alte limbi straine prezinta un avantaj). Pentru baza din Cipru se cer si cunostinte de limba greaca.
  • Varsta minima: 18 ani
  • Pasaport care sa iti dea dreptul de a munci in Cipru
  • Abilitatea de a inota 25 m
  • Personalitate placuta, apt de munca
  • Experienta de zbor pe B737 si cunostinte de Prim Ajutor sunt considerate un avantaj.

Personalului de bord relocat in Cipru nu i se ofera nici cazare si nici transport. Conform informatiilor prezentate pe site-ul companiei, din totalul de angajati, peste 91% sunt romani si putin mai mult de 8% sunt straini. In prezent, Blue Air opereaza 30 avioane tip Boeing 737, cu o capacitate cuprinsa intre 120 si 189 pasageri.

Update: Pe data de 24 octombrie a fost anuntata pe siteul oficial al companiei o recrutare de insotitori de bord. Azi, 25 octombrie, compania a sters anuntul de recrutare. In ultimele doua luni nu au fost anuntat pe site nici o recrutare de stewardese, insa compania a precizat azi ca anuntul aparut pe pagina lor oficiala pentru o zi a fost o eroare.

  • Dacă dorești să te pregătești pentru acest interviu alături de un trainer cu experiență de recrutor, te invit să urmezi unul din cursurile marca „NICOLETAGHERMAN.RO”In cadrul acestor cursuri vei exersa în limba engleză toate probele specifice unei recrutări de stewardese și ți se va corecta CV-ul, pentru a te prezenta 100% pregătit pentru recrutare. Cursurile sunt organizate în Cluj-Napoca, pe Skype sau în cadrul unor sesiuni de pregătire privată. Pentru mai multe detalii, accesează pe site sectiunea Cursuri.

*In imagine este Simona, fosta cursanta, in prezent stewardesa la Blue Air.