IN PREMIERA: JAZEERA AIRWAYS RECRUTEAZA STEWARDESE LA CLUJ-NAPOCA

25 NOIEMBRIE 2018, IN CLUJ-NAPOCA, VA AVEA LOC PRIMA SELECTIE DE STEWARDESE PENTRU ACEASTA COMPANIE DIN KUWAIT.

Linia aeriana Jazeera Airways este cea mai mare companie privata de aviatie cu sediul in Kuwait. Fondata in anul 2004, compania opereaza zboruri cu avioane Airbus 320 catre 20 de destinatii din nordul Africii si Orientul Mijlociu (Egipt, India, Qatar, Iordania, Azerbaijan, Georgia, Turcia etc.) Compania ofera la bordul avioanelor servicii atat la clasa Business, cat si Economic.

Conform email-ului primit la mijlocul lunii octombrie de catre cursantele mele din partea echipei de recrutare, selectia va avea loc pe 25 noiembrie 2018, in Cluj-Napoca. Este pentru prima data cand Jazeera Airways vine in tara noastra pentru a selecta stewardese. Conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a aplica pentru acest post sunt urmatoarele:

  • Femei cu varsta intre 21 -32 de ani
  • Inaltimea minima de 160 cm
  • Abilitatea de a inota 50 m
  • Fara tatuaje sau cicatrici vizibile
  • Fluenta in limba engleza (scris si vorbit)
  • Preferabil sa ai experienta in domeniul Servicii Clienti.
  • Dispusa sa te muti in Kuwait.

Compania ofera: training gratuit (dureaza aproximativ 4 saptamani), cazare gratuita in primele 3 luni (sau alocatie oferita pentru primele 3 luni), dar daca alegi sa locuiesti si sa platesti cazarea in cladirile companiei, se ofera gratuit si transportul de/la aeroport. In primele 3 luni vei primi un salariu net de 1.038 de dolari, dupa aceste luni castigand cam 1600-2200 dolari plus indemnizatia de zbor. Nu se ofera zboruri cu ramanere la destinatie, dar vei primi bilete gratuite pentru tine si familia apropiata pe zborurile operate de Jazeera si bilete reduse 90% pentru alte companii aeriene dupa primele 6 luni de zbor. Contractul este pentru 2 ani, cu perioada de proba de 100 de zile. Se mai ofera asigurare si servicii medicale internationale si concediu de odihna de 42 de zile/an.

Procesul de aplicare continua si poti trimite CV-ul la adresa de email recruit.crew@mecabincrew.com. Evenimentul este organizat prin intermediul unei firme de recrutare. Dupa ce primesti invitatia la interviu, va trebui sa confirmi tot printr-un email prezenta la aceasta selectie. Evenimentul va avea loc la Grand Hotel Italia incepand cu ora 8:30 a.m.

  • Dacă dorești să te pregătești pentru acest interviu alături de un trainer cu experiență de recrutor, te invit să urmezi unul din cursurile marca „NICOLETAGHERMAN.RO”In cadrul acestor cursuri vei exersa în limba engleză toate probele specifice unei recrutări de stewardese și ți se va corecta CV-ul, pentru a te prezenta 100% pregătit pentru recrutare. Cursurile sunt organizate în Cluj-Napoca, pe Skype sau în cadrul unor sesiuni de pregătire privată. Pentru mai multe detalii, accesează pe site sectiunea Cursuri.

* Fotografie preluata de pe Google.